Curs i Tallers bdsm curs dominacio , taller bdsm barcelona, curs ama dominatrix, taller ama dominatrix mistress, taller dominacio femenina, taller femdom, curs femdom. Curs parelles bdsm barcelona, taller parelles bdsm

"Comença a fer les teves primeres passes en el món de la Dominació Femenina Professional o afegeix-li més sabor a la teva vida sexual"
taller femdom, taller bdsm, curs bdsm, taller dominatrix
cursofemdom.jpg

Aquest curs BDSM va dirigit a aspirants a Domina Profesional, per a Mistress que desitgen ampliar els seus coneixements femdom i també per a parelles.

El curs compta amb 9 tallers presencials els quals pots cursar els que tu creguis oportuns. Aquests poden ser de manera individual o en grups reduïts. A tots els tallers se't proporcionarà un llistat amb tots els temes tractats.

L'objectiu és que aprenguis tot el que necessites saber per convertir-te en una Dominatrix, a gaudir i jugar amb seguretat dins una relació BDSM. Als tallers es combina tota la teoria amb les sessions pràctiques.

- Adquiriràs coneixements sobre diversos perfils psicològics i el protocol. Negociació i riscs.

- Usar les instal·lacions amb seguretat d'una masmora i joguines/instruments bdsm, salut i higiene.

- Teoria i coneixement sobre el comportament d'una Mistress, i serveis que presta.

- Gustos, preferències, fantasies i límits dels diferents perfils del sotmès.

- Coneixement i varietat de tècniques bdsm. Des de la humiliació, el masoquisme, el fetitxisme i el fetitxisme de peus, la dominació, bondage i introducció al shibari, els jocs de rol, introducció al medical, jocs anals i molt més.

- Coneixement en diferents tipus de sessions: no només individuals, sinó també a parelles, internaments, contractes d'esclavitud, sessions a 2 Dòmines, sessions fora de la masmorra, etc.

- Per a aspirants a Dominatrix Professional hi ha el taller de Màrqueting Femdom Professional. Aquest taller us ensenyarà a crear un bon pla de màrqueting, amb trucs i consells de primera mà.

Els tallers s'imparteixen en una masmorra completament equipada, prop de la Sagrada Família, on tindràs accés a totes les eines necessàries, així com a un model masculí experimentat, i on podràs practicar i desenvolupar les teves habilitats com Dominatrix. Seràs guiada en tot moment i rebràs les instruccions necessàries. L'enfocament pràctic garanteix que adquireixis habilitat en una varietat d'activitats, que inclouen càstigs corporals, dominació, bondage i lligadures, humiliació, fetitxismes...

 

Podeu consultar el meu exhaustiu i emocionant pla d'estudis del Curs Femdom prement aquí

 

Llavors, ja sigui que estàs buscant fer els teus primers passos en el món de la Dominació Femenina professional o desitges afegir més sabor a la teva vida sexual, t'espero per donar-te la benvinguda a "El meu món BDSM"