top of page

Fetitxisme de Peus

"Mai me'n canso que els meus peus siguin adorats per un bon fetitxista de peus nat"

.. La meva sensualitat, la meva pell suau, i els meus ulls negres i penetrants, el meu cos esvelt i la meva seductora naturalesa dominant, et faran sentir més feble que mai, t'arrossegaràs als meus peus: on has i has d'estar! on pertanys!

... Com domina per naturalesa, faig el que m'agrada, el que estimo: jugo i visc el bdsm en la seva major esplendor. Per descomptat amb els teus límits pactats i utilitzant el sentit comú. Però reconec que, deixar fluir i deixar-se portar, per l'ocasió i la situació del joc, és el moment on sóc realment jo.

... Res em produeix més plaer que tenir un submís agenollat ​​davant meu, implorant per adorar-me; adorar les meves llargues i perfectes cames, adorar els meus bells peus...

... Fetitxista dels talons alts, talons d'agulla, de les sandàlies on es mostren els meus delicats, suaus i sensuals peus. Em delecto en un mar de sensacions, i només arribo a l'èxtasi amb un bon fetitxista de peus. Obedient, que me'ls mima i els adora amb gran devoció, una devoció innata.

feet fetishbarcelona, footfetish barcelona, fetichismo de pies barcelona

... Sé molt bé com castigar i dominar els meus submisos amb els meus esplèndids peus, refinats i sexys; de talla 41. Talons molt alts, sabates brutes per llepar. Mai me'n canso que els meus peus siguin adorats! Pots olorar, acariciar, besar, llepar i xuclar, ja estiguin nus o vestits amb mitges de seda o mitges de niló.

... L'adoració del peu pot incloure trampling, bullbasting, tease and denial... Penetrar a la teva boca i asfíxia, ofegament... També alimentar-te a través d'ells. Sempre que llepis els meus peus perfectament i quedin totalment nets!

 

... L' exploració completa de la teva fantasia del fetitxisme de peus és benvinguda, ja sigui l' adoració pura dels peus meus peus o submisió cap a mi mentres estàs sota ells.

Els meus peus, la teva passió!

+ fotos a :  @besssfeet

bottom of page