top of page

Internaments 

"Acceptaràs tota recompensa, disciplina o càstig que t'imposi: T'entrenaré, reeducaré i et perfeccionaré per ser el millor esclau"
ama domina barcelona, bdsm barcelona, mistresses bdsm barcelona, sado barcelona

El Confinament o empresonament és una activitat del BDSM que proporciona una experiència única tant per a la Domina com per al Submís. Tots dos gaudim de gratificants sensacions amb aquest tipus de sessió/entrenament.

S'establiran els paràmetres abans d'iniciar qualsevol tipus de sessió d'internament / tancament. Es consensua, es pacten els límits i sestableix la paraula de seguretat. Així viurem una experiència plenament satisfactòria i segura.  
 
A l'arribada del teu entrenament/ensinistrament seràs informat de les regles que has de sotmetret a la perfecció durant el teu Internament.

Teniu l'obligació d'informar-me de qualsevol malaltia, al·lèrgia,  o medicació que haig de tenir en compte.

Després no hi ha marxa enrere, comença el joc!!

Seràs desposseït de les teves pertinences i informat de les normes que has de seguir; també hauràs de signar el contracte d'esclavitud del teu empresonament.

Posteriorment, es marcarà el teu cos!! (marca només permanent durant el confinament).

Seràs esmenat si en les teves obligacions com a bon submís ets ineficaç, lent o per altres incompliments o desagrats de la teva Mestressa.

El tipus d'internaments varia segons el submís i el nivell.


Quin és el teu?

Aprimament Sado
Entrenament i treball per perdre pes, roba de làtex, entrenament militar. Temps d'internament: es recomana un mínim de tres dies.
Allotjament a terra.
Manutenció: Fruites, verdures crues i aigua.


Dog-Training
Ensinistrament, obediència, fidelitat, exercicis físics, especialització com: puppy, companyia-domèstic o guardià.
Allotjament a la intempèrie, gàbia o a la casa del ca. Manutenció: Les sobres de la cuina i menjar de gossos.

 
Minyona / Sissy
Ensinistrament, indumentària del servei domèstic, talons, pràctica de normes i regles cap a l'Ama/Ames, treballs domèstics. Manicura, pedicura, maquillatge, perruqueria i cura del cos de l'Ama/Ames. Servei de serventa i en cuina, etc.
Allotjament a terra o als peus del llit de l'Ama.
Manutenció: Esmorzar, dinar i sopar sobres de la Mestressa i aigua.

​​Cortesana / Transformisme
Curs que consta d'aprendre a maquillar-se, pentinar-se, estilisme, manicura i pedicura, tractaments facials i corporals, massatges, protocol... La pràctica serà amb les Mestresses i esclaves. Si aproves el curs seràs presentada en societat. Temps de permanència: es recomana 2 dies mínim.
Allotjament: llit turc, gàbia o terra.
Manutenció: Restes de cada àpat.Els
entrenaments i ensinistraments bdsm són orientatius i poden ser modificats segons el meu criteri.La durada dels internaments són a partir de 4 hores.Per agendar una data cal fer-ho amb un mínim d'una setmana d'antelació.Per estar Internat juntament amb altres submisos has de contactar i informar de les teves dates disponibles, i poder així simultaniejar amb altres Confinaments.Sempre s'anteposaran les reserves d'Internaments a submisos/esclaus reincidents, que m'han demostrat la seva servitud i sotmetiment davant meu, als anònims.Només es reservaran les sol·licituds que siguin confirmades mitjançant transferència via paypal o verse.El teu aprenentatge i ensinistrament mai acaben!

Presoner
Exercicis de bon matí, treballs durs amb grillons i pesades cadenes, llargues hores al cep, spanking en públic, càstigs i tortures a qualsevol hora del dia. Allotjament encadenat a la paret amb grilló, al poltre, gàbia o qualsevol altre element d'època medieval. Manutenció: pa i aigua. I sobres de la cuina com a recompensa.

Esclau
Ensinistrament, compliment d'ordres, pràctica de normes i regles, exercicis, treball domèstic, neteja de la meva roba i calçat o d'una altra Domina, satisfer tots els desitjos de la teva Mestressa.
Allotjament nocturn a gàbies.
Manutenció: Esmorzar, pa i llet. Dinar, arròs i aigua. Sopar: sobres de l'Ama/Mestresses i aigua.


Mobiliari Humà
Ensinistrament, exercicis físics, ús com coixí, estora, catifa, penjador, cendrer, canelobre, taula, tamboret, etc.
Allotjament a terra. Potser als peus del llit de la mestressa.
Manutenció: Les sobres de l'Ama/Mestresses, pa i aigua.

bottom of page